Nieuws uit de bovenbouw

NOVEMBER 2018

Nieuws

In de week van 5 november besteden we aandacht aan de Week van Respect. Op maandag 5 november is er een speciale praatavond voor de ouders van groep 8. Op deze avond wordt de uitslag van de Cito Entreetoets besproken en een voorlopig schooladvies gegeven. Voor de ouders van groep 6 en 7 zullen de praatavonden op donderdag 15 en maandag 19 november plaatsvinden.

Op dinsdagmiddag 13 november brengt groep 8 een bezoek aan het Thorbecke Voortgezet Onderwijs in Nieuwerkerk. We gaan sfeer proeven en lessen volgen.

Van 16 november tot en met 23 november doen de bovenbouwgroepen mee aan de “Week van de Mediawijsheid” met het programma Media Masters. We spelen die week dan een online game over de kansen en gevaren van digitale media. Met als thema “Heb jij het onder de duim?”

Ook start op 26 november een reeks van drie drama gastlessen voor onze zevende groepers. De lessen worden verzorgd door Cultuureducatie Zuidplas.

Tot slot zullen we snel lootjes trekken voor het Sinterklaasfeest. In de bovenbouw vieren we het feest met zelfgemaakte surprises.

 

 

telraam.jpg

school-poppetje-transparent

Mobiel?

Ga naar onze APP: