Nationale onderwijsgisds - Basisonderwijs

  1. Op vrijdagmiddag 14 juni 2019 heeft gedeputeerde Verkeersveiligheid Harry van der Maas namens het ROVZ prijzen uitgereikt aan de Gouden Tip-winnaars van de Zeeuwse MONO campagne ‘Onze school gaat voor MONO’. Dit meldt provincie Zeeland.
  2. Van 14 juni tot en met 5 juli 2019 kunnen groenten- en fruitleveranciers erkenning bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RvO) aanvragen. Hiermee vragen zij subsidie aan voor het leveren van schoolfruit en -groenten in de schooljaren 2019-2020 en 2020-2021. Dit meldt Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.
  3. De PvdA dreigt in de Eerste Kamer tegen de onderwijsbegroting te stemmen, als er geen extra geld komt voor leraren. “We hebben een gigantisch probleem in het onderwijs, dat een hele generatie raakt”, zegt PvdA-leider Lodewijk Asscher in Trouw.
  4. Iedere vrijdag sluiten we de week af met een nieuwsoverzicht waarin we kort terugblikken op de opvallendste, interessantste of meest nieuwswaardige items per werkdag, zoals bekendmaking N-termen eindexamens, gelijke kansen voor alle kinderen en ministerraad stemt in met wetsvoorstel doorlopende leerroutes vmbo-mbo.
  5. Forenzen die hun kinderen met de auto naar school of opvang rijden en vanaf daar naar hun werk gaan, krijgen een week lang de mogelijkheid gratis een elektrische bakfiets uit te testen. Groningen Bereikbaar is de initiatiefnemer van deze actie. Hierdoor wordt de spits gemeden en wordt er tevens gewerkt aan een duurzame en gezonde levensstijl. Dit meldt Groningen Bereikbaar.
breuken.jpg

school-poppetje-transparent

Mobiel?

Ga naar onze APP: